Ballonvaart boven kassengebied in 1997

 
Ballonvaart d.d. 12-05-1997
Op 12/05/1997 heeft de familie Jongerius (ja, die van de Alendorperweg !) een ballonvaart gemaakt boven het kassengebied tussen Vleuten en De Meern. Gelukkig hebben zij toen foto’s gemaakt en wilden die graag met ons delen.
Boven zien we, bij de overgang van weiland naar bebouwing, het wijk “Het Weer” met de burgemeester Middelweerdweg. Links boven ’t Zand-Castellumlaan met de rotonde en de voormalige bouwloods. In het midden loopt de Westlandse Tuin. Onder is de Utrechtseweg te zien.
 alendorp117 - kopie
Op de foto hier onder zien we helemaal links de Utrechtseweg. Midden boven horizontaal ’t Zand met halverwege de Westlandsetuin. In het midden loopt nagenoeg horizontaal de Alendorper Wetering. Iets onder het midden van de foto zien we het “Gat van Serton”. Rechts in het midden ligt momenteel het sportpark de Paperclip.
En helemaal aan de horizon………..de grote stad !
 alendorp115 - kopie
 Gepubliceerd door om 7:57 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)