Publicaties

 
Publicaties :
Diverse foto’s en artikeltjes afkomstig van deze site zijn, na schriftelijke toestemming, ook op andere websites gepubliceerd zoals :

N.U.Magazine                            : http://www.magazinenu.nl/

Centrum Vleuterweide               : http://www.centrum-vleuterweide.nl/

RTV Utrecht                               : http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1002438

Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 : http://www.kerstmarktleidscherijn.nl/foto/

Het maandblad N.U.Magazine, de buurtglossy van Vleuten -De Meern en Leidsche Rijn, heeft sinds september 2013 een nieuwe rubriek met de titel : Toen & Nu. In deze rubriek gaat men terug in de tijd en wordt er gekeken wat er in een paar jaar tijd allemaal veranderd is in Leidsche Rijn.  De schrijver van deze rubriek is ondergetekende, Ronald Correljé. Ook zult u in dit maandblad regelmatig foto’s van mij aantreffen die ook op de website ‘Leidsche Rijn in beeld’ zijn terug te vinden.

Het blad N.U.Magazine is vanaf de eerste werkdag van de maand gratis af te halen bij supermarkten, restaurants, kappers, kledingwinkels, schoonheidssalons en sportcentra in Vleuten, De Meern, Harmelen en Leidsche Rijn.

Voor de digitale versie van het magazine zie:

2013    http://www.magazinenu.nl/magazines/magazines-2013/

2014   http://www.magazinenu.nl/magazines/magazines-2014/

2015   http://www.magazinenu.nl/magazines/magazines-2015/

 

 Gepubliceerd door om 9:45 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)