nov 102013
 
Máximapark

De Lintloop MAX is een jaarlijks hardloopevenement op de tweede zondag van november, georganiseerd door hardloopvereniging Trecho. Het parcours van 5 mijl gaat over Het Lint, een prachtige route rond het Máximapark in Leidsche Rijn. Voor de 10 mijl wordt dit parcours twee keer afgelegd. Speciaal voor kinderen zijn er korte loopjes.

Vanmiddag werd dit evenement  al weer voor de derde maal georganiseerd. Burgemeester A. Wolfsen was aanwezig om het startschot te geven. Onder wisselende weersomstandigheden werd er gestart maar uiteindelijk kwam iedereen onder het genot van een lekker najaarszonnetje over de finish.IMG_6409.CR2as cropT IMG_6404.CR2asT IMG_6412.CR2as -cropT

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)