nov 152013
 
Prinses Beatrix verricht officiële openingshandeling van het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht

Prinses Beatrix was vanmiddag in Leidsche Rijn om het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis officieel te openen. Zij werd ontvangen door de Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht dhr. Willibrord van Beek en de burgemeester van Utrecht dhr. Aleid Wolfsen. Met het onthullen van een beeld van de Utrechtse kunstenaar Jits Bakker verrichtte zij de officiële openingshandeling. Na een spectaculaire arcrobatische act werden de genodigden aansluitend verrast met een lied en muziekstuk verzorgt door een koor bestaande uit medewerkers en kinderen van het ziekenhuis en Vioolschool Accademia Filarmonica uit Utrecht. De feestelijk middag werd afgesloten met een korte rondleiding door het ziekenhuis.

IMG_6430.CR2as - crop 2T IMG_6432.CR2asT IMG_6446.CR2asT IMG_6461.CR2as - cropT IMG_6464.CR2asT IMG_6470.CR2asT IMG_6490.CR2asT IMG_6491.CR2asT IMG_6498.CR2asT IMG_6499.CR2as - cropT

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)