mrt 302014
 

Logo LintwurmpieMaar liefst 1000 deelnemertjes hebben zich voor 2e Paasdag, 21 april 2014, ingeschreven voor de derde editie van de Lint-Wurmpie Run. Deze kidsrun is speciaal georganiseerd voor basisschoolleerlingen van 4 t/m 13 jaar.
De kinderen van 4 t/m 8 jaar lopen de  Lint-Wurmpie ‘Fun Run’ , een prestatieloopje met als afstand 1,2 km en voor kinderen van 6 t/m 13 jaar is er een echte wedstrijdloop, de Hellas Lint-Wurmpie Run, met een parcours van 2 km.
De start/finish-locatie van de Lint-Wurmpie Run is dit jaar achter Zwembad Fletiomare op Het Lint.

Ter voorbereiding op dit loopevenement zijn er vier z’g seizoensloopjes georganiseerd. Het laatste loopje was vanochtend. Dat de deelnemertjes en trainsters, vanwege de zomertijd, een uurtje korter hadden kunnen slapen was gezien hun enthousiasme niet merken.
Klik op de grote foto van de diavoorstelling voor een full-screen weergave.

 

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)