Grauwaart

 

Grauwaart

Grauwaart ligt tussen Parkwijk en het toekomstige Leidsche Rijn Centrum, op loopafstand van Terwijde en Het Zand. Kenmerkend voor Grauwaart zijn de statige singel en de intieme hofjes. Het park Grauwaart en de Rijnkennemerlaan vormen het groene hart. Grauwaart wordt een wijk met een stedelijke en robuuste architectuur. In totaal worden er circa 570 eengezinswoningen en appartementen gebouwd. Inmiddels is ongeveer de helft van de woningen opgeleverd door Bouwfonds, Mitros en Bo-Ex.

Voorzieningen
Een bijzondere voorziening is de fietsboulevard. Dit wordt een snelle route voor fietsers, skaters en andere gebruikers en verbindt de binnenstad van Utrecht met Leidsche Rijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunnen bewoners terecht in het winkelcentrum Parkwijk, de Albert Heijn in Terwijde en in de toekomst in Leidsche Rijn Centrum.

Bron: Gemeente Utrecht.

 

Detailkaart Grauwaart

Detailkaart Grauwaart

img_4549asrt

Kubusgebouw

img_9418asrt

Grauwaartsingel 16-06-2016

 Gepubliceerd door om 6:54 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)