De Wetering

 
Bedrijventerrein De Wetering
De naam van het bedrijvenpark De Wetering is afgeleid van de watergangen (weteringen) die in de 11e en 12e eeuw gegraven werden voor de ontwatering van het gebied. In het gebied duiden historische namen als Liesveldse wetering en Proostwetering op deze belangrijke watergangen.
De Wetering-Noord is een hoogwaardig bedrijvenpark in het noordoosten van Leidsche Rijn. Bijna alle kavels zijn bebouwd, alle grond is nu uitgegeven. Het resultaat is een mooi en duurzaam terrein waarin de ruimtelijke kwaliteit centraal staat. Dit is terug te zien in de vormgeving en inrichting van de gebouwde omgeving, de aandacht voor de architectuur en de openbare ruimte. Kenmerkend voor De Wetering-noord zijn de Proostwetering, een lange brede laan met bomen aan weerszijden, het RWZI eiland en het geluidsscherm langs de A2 met daarin de showroom van autobedrijf Louwman Exclusive Cars.
De Wetering-zuid vormt de schakel tussen de entree van de rijksweg A2 en Leidsche Rijn Centrum. De combinatie van kwaliteiten is uniek: een zeer goede autobereikbaarheid, zichtlocatie in de geluidsmuur langs de A2. Bijzonder is het 800 meter lange multifunctionele gebouwencomplex ‘The Wall’ die tegelijkertijd als geluidsscherm dienst doet.
Bron: Grontmij Parkmanagement B.V.

The Wall

The Wall

Kantoorgebouw "Facet"

Kantoorgebouw “Facet”

 Ziekenhuis, gebouw

St. Antonius Ziekenhuis, Soestwetering 1

Tankstation

LNG-tankstation, De Heldinnenlaan.

 Gepubliceerd door om 6:49 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)