Zwembad Fletiomare en clubhuis van de Watervlo

 
Zwembad Fletiomare
Tot 1991 had Vleuten-De Meern een echt buitenzwembad met drie aparte bassins en een speelweide. Het heette toen al zwembad Fletiomare. Het buitenzwembad lag aan de Esdoornlaan naast het overdekte zwembad. Het overdekte zwembad is rechts op de foto nog net zichtbaar. De nieuwe versie van het overdekte bad ligt momenteel op dezelfde plaats. Het buitenbad moest uiteindelijk plaats maken voor de aanleg van de Burgemeester Middelweerdweg. Het tracé van deze weg loopt thans over het grote buitenbassin en sluit links boven aan op de Europaweg.  De tennisbanen zijn gespaard gebleven. Onderaan de foto is te zien dat men volop bezig is met de bouw van het sportcentrum Oudenrijn. De kassen bovenaan de foto zijn inmiddels bijna allemaal verdwenen.
Deze foto is gemaakt op 18/10/1982.
Foto: Het Utrechts Archief

Foto: Het Utrechts Archief

Houten clubhuis (keet) van de zwemvereniging de Watervlo

Een foto van het clubhuis van de zwemvereniging de Watervlo met de veelzeggende naam ‘de keet’ mag hier zeker niet ontbreken. Het clubhuis is eind december 2008 gedemonteerd en verplaatst naar een locatie op Vlieland. De drie personen op de foto zijn de leden van een tennisclub op Vlieland en huidige gebruikers van het onderkomen.
Bron : Clubblad van de zwemvereniging de Watervlo.

Foto clubhuis Watervlo

 

 Gepubliceerd door om 7:46 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)