The Color Run Utrecht 2013

 

Definitief bewerkt met tekst klein

The Color Run Utrecht 2013
Haarrijnse Plas
04-08-2013
Zondag waren het geen badgasten maar ruim 10.000 deelnemers aan The Color Run™ die het strand bij de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn in bezit namen.
The Color Run™, staat ook wel bekend als de Happiest 5k on the planet. Het is een uniek kleurrijk hardloopevenement waarbij het draait om lekker gezond zijn, blijheid en saamhorigheid. Het gaat meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten. The Color Run is een vijf-kilometer run, waarbij duizenden deelnemers bij elke kilometer van top tot teen onder worden gedompeld in verschillende kleuren door middel van kleurenpoeder. Achter de finish gaat het parcours over in een ”Color Festival,” waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt zal worden om er een kleurrijke memorabele dag van te maken en om miljoenen kleuren combinaties te creëren!
The Color Run, verspreidt zich sinds Januari 2012 als een olie vlek over de wereld en zal alleen nog maar groeien. Van meer dan 50 evenementen en 600.000 deelnemers in 2012, tot meer dan 100 evenementen en over de miljoen deelnemers in 2013.
”Color Runners” verschillen in hun achtergrond en in hun motivatie om mee te doen. Zonder winnaars en officiële tijden, richt The Color Run zich op iedereen – van 2 jaar oud tot 80 jaar oud en van beginners tot aan professionele atleten. Meer dan 60% van The Color Runners rent voor de eerste keer de 5 kilometer en doet mee om een gezonde levensstijl te vieren. Andere deelnemers doen mee om dierbaren die ziek zijn of overleden zijn te eren. Tijdens The Color Run zijn er ongeveer 10 huwelijks aanzoeken geweest en heeft er 1 daadwerkelijk huwelijk plaatsgevonden.
IMG_5465 jsT IMG_5376 js T IMG_5413 jsT IMG_5338 jsT

Klik op de grote foto’s voor full-screen formaat.

 

 

 

 

 

 Gepubliceerd door om 8:37 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)