Wilhelminalaan Vleuten

 
Wilhelminalaan Vleuten
Ook Leidsche Rijn kent vele braak liggende stukken grond waar vanwege de crisis momenteel niets mee gedaan wordt. Dit is zo’n terrein, gelegen aan de Wilhelminalaan in Vleuten. Waar nu nog een paar vervallen ketelhuizen met bijbehorende schoorstenen staan was eens een plek van veel bedrijvigheid. De tuinderijen en kassen zijn inmiddels gesloopt om plaats te maken voor een prestigieus woningbouwproject met luxe bungalows en de mooie naam Signatuur. De crisis gooide echter roet in het eten waardoor ook dit project is stopgezet. Het enigste wat er nog rest zijn kleine bordjes met kavelnummers.
De zwart wit foto is gemaakt in 1971. De wijk de Tol bestond op dat moment nog niet. Op de foto is wel te zien dat er op het terrein aan de Hindersteinlaan  langs de Vleutense Wetering  een springconcours wordt gehouden. Ook een grote verandering van het gebied is de aanleg geweest van de verhoogde Huis te Vleutenbaan.
Definitief rand
 Gepubliceerd door om 4:24 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)