apr 082021
 

Zondag 7 februari 2021 – Heel veel sneeuw en vrieskou dat is waar menigeen afgelopen dagen naar uitgekeken had.
Dit weekend was het dan eindelijk zo ver. En hoe !!!!
De jeugd vermaakte zich met sleetje rijden, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen maken en voor de ouderen was het Máximapark de place to be om van de winterse pracht te genieten.
In Park Hoge Weide was de heuvel de ideale locatie om naar beneden te glijden met alles wat maar voor handen was. Zelfs rubberboten waren er van de partij. Enkele kinderen timmerden samen met hun vader een echte koek- en zopietent in elkaar en hadden de dag van hun leven. Behalve voor veel pret zorgde de grote hoeveelheid sneeuw, met name bij de Nederlandse Spoorwegen, ook voor flink wat overlast. Gedurende de gehele dag was er in het hele land namelijk geen treinverkeer meer mogelijk.
Het station Utrecht Leidsche Rijn lag er dan ook verlaten bij.


 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)