nov 072019
 

Zondag 21 juli 2019 – Op het parkeerterrein van de Utrechtse Bazaar werden vandaag voor de eerste maal door het bedrijf Race Kids heuse motoraces georganiseerd voor kinderen vanaf 7 jaar. Niet op van die grote motoren zoals wij die kennen maar op een kindvriendelijke variant namelijk de pocketbike of minibike. Dit is een kleine motorfiets met een maximale afmeting van 50 cm hoog en 1 meter lang. Een minibike is een manier om te beginnen aan de motorsport op de weg. Een aantal grote wegracecoureurs, zoals bijvoorbeeld Valentino Rossi zijn ook eerst begonnen met minibiken.
Minibiken is, als men de juiste bescherming gebruikt, een relatief veilige motorsport.

Kind op racemotor

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)