nov 052019
 

Zondag 12 mei 2019 – Vandaag vond al weer de 38e editie plaats van de Utrecht Marathon.
Diverse onderdelen zoals een hele, een halve, een kwart en een mini marathon brachten de lopers vandaag langs vele hoogtepunten van de stad. De combinatie van het lopen door de parken, nieuwe stadsdelen en de oude binnenstad zorgden dit jaar voor een unieke loopbelevenis.
Het Utrecht Science Park was de start- en finish plaats voor alle afstanden.
Nieuw onderdeel voor deze editie was de hele marathon. Het parcours van deze afstand liep zowel door de oude binnenstad als door het nieuwe stadsdeel Leidsche Rijn.

Groep hardlopers

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)