okt 032017
 

Zaterdag 20 mei – Veel sportieve diva’s trokken vanavond door het Máximapark voor de DivaRun Leidsche Rijn. Deze hardloopwedstrijd over 3 of 5 kilometer is een onderdeel van het Loopfestival Leidsche Rijn.
Morgen gaat het hardloopfestijn verder met de welbekende Lint-Wurmpie Run en voor dit jaar een nieuw onderdeel namelijk De Loop van Leidsche Rijn van 10 km en natuurlijk het hoofdnummer van de dag, de 15 km loop.start hardloopevenementstart hardloopevenementstart hardloopevenementstart hardloopevenementhardloopsters

 Gepubliceerd door om 6:13 pm

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)