dec 292016
 

Zaterdag 17 december – Evenals vorig jaar werd de Kerstmarkt Leidsche Rijn weer gehouden in het winkelcentrum Vleuterweide. De markt was met drie verschillende ‘pleinen’ anders van opzet en daardoor gezelliger en sfeervoller dan voorgaande jaren.verlichte letters met als tekst kerstmarktwinkelend publiek op een kerstmarktdrie zangeressen verkleed als kerstmanmensen onder een parasol op kerstmarkt bij avondkerstman en kind bij een tafeltwee verkopers in een kerstkraamkerstmarkt met kraampjesvier personen achter de barspelende kinderen op springkussendrie zangeressen verkleed als kerstmanmensen onder grote parasol op kerstmarktkoffiekraam op kerstmarkttwee meisjes zittend op een bank met ballonnenkerstmarkt bij avondverlichte boomverlichte boom op kerstmarktwinkelend publiek op kerstmarkt

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)