dec 282016
 

Zaterdag 19 november – Wat is het toch een prachtige traditie om de Sint per boot te laten aankomen in De Meern. Ook de vrolijke optocht daarna met alleen maar blije gezichten richting winkelcentrum Mereveld is echt iets om trots en vooral zuinig op te zijn.Boot met Sinterklaas zwaaiend op het dekBoot met Sinterklaas op het dekMensen wachtend op een brugAankomst stoomboot van SinterklaasAls Sinterklaad verkleed kindZwarte Piet met kinderen op de achtergrondSinterklaas begroet kinderenKinderen bij intocht van SinterklaasSinterklaas met Zwarte PietSinterklaas met Zwarte Pieten op een karZwarte Piet op een tractor Diverse Zwarte Pieten met pakjesZwarte Piet

 

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)