dec 282016
 

Zaterdag 12 november – Vanochtend uit Spanje aangekomen in Maassluis en vanmiddag was de goedheiligman alweer present voor een groots onthaal op het winkelcentrum Vleuterweide.Sinterklaas op een paardGroep Zwarte PietenWachtende kinderen bij intocht SinterklaasSinterklaas en Zwarte PietZwate PietenorkestSinterklaas op een  paardSinterklaas en Zwarte PietenZwarte Pietenpubliek bij intocht Sinterklaaspubliek bij aankomst SinterklaasSint en Pietpubliek bij intocht sinterklaaspubliek verkleed als zwrate pietMuziek spelende zwarte pietenSinterklaas

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)