dec 142016
 

Zondag 28/8 – Verschillende kunstenaars uit onder andere Zuid-Afrika, Brazilië en België zijn naar Leidsche Rijn gekomen om met ons een bijzondere parade te maken: De Grote Trek van Leidsche Rijn. Deze kleurrijke artistieke optocht, bedoeld voor jong en oud, trok vanaf de Kinderkunstlocatie De Vrijstaat door de straten van Leidsche Rijn naar het Leidsche Rijn Festival op het Amaliapark. Vooruitlopend op deze parade werd er op vrijdagavond bij De Vrijstaat als opwarmer een sfeervol ‘Grote Trekkerskamp’ ingericht.Verlicht paard van Sint Maartentoeschouwers Leidsche Rijn Centrumoptocht met politiebegeleiding te paardoptocht met paard en ruiteroptochtoptochtoptocht met drumsteloptocht met muzikantenoptocht met paard en wagenoptocht met paardoptochtoptochtoptocht

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)