jul 082016
 

Zondag 3 juli 2016 – Een jaar geleden liep heel Leidsche Rijn uit om de renners van de Tour de France toe te zwaaien. Vanochtend kwam dat gevoel weer even boven bij het zien van de vele deelnemers aan de Tour d’Utrecht 2016. Een jaarlijks terugkerende tourtocht over 4 afstanden : 35, 75, 110, en 150 km waarbij de deelnemers zo veel mogelijk het parcours van de 2e etappe van de Grand Départ 2015 zullen volgen.drie wielrennersgroep wielrennersgroepje wielrennersgroepje wielrenners met pechgroepje wielrennersligfietserwielrenners in de bochtwielrenners

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)