jul 062016
 

Woensdag 22 juni 2016 – Op het industrieterrein De Wetering, ter hoogte van de Haarrijnse plas, wordt momenteel een indoor skydive centre gebouwd. Het wordt het tweede centrum in Nederland. Op dit moment is er alleen een in Roosendaal. U-FLY wordt het eerste skydive centre met twee 14ft tunnels! Een wereldprimeur. D.m.v. grote windturbines wordt met windsnelheden tot 300 km per uur, zonder uit een vliegtuig te hoeven springen, een vrije val nagebootst (skydive). Parachutisten oefenen regelmatig in zo’n tunnel om te trainen voor echte sprongen. Volgens de laatste berichten is de opening van U-FLY in februari 2017.bouwwerk in aanbouw

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)