mei 252016
 

Zondag 22 mei 2016 – Het Food Truck Festival ‘Maximaal Genieten’ dat afgelopen drie dagen veel inwoners van Leidsche Rijn in z’n greep hield kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vooral zaterdag was het een drukte van belang.
De heerlijke hapjes, live muziek, een prachtige entourage en vooral de vooral de relaxte sfeer maakten dit evenement tot een groot succes.

Klik op een foto voor een full-screen afbeelding.

Verkoopkraam op festivalterreinVerkoopkraam op festivalMensenmassa op festivalterreinVerkoopkraam op festivalMensenmassa op festivalMensen in de rij voor kraampjeMensen op festivalterreinFestivalpubliekKind met lollieSlager op marktBloemenverkoopsterverkoopkraam op festivalMensen op festivalterreinmensen op festivalterreinFestivalbezoekersEtende kinderenReclamebordEten klaarmakenFietsenstalling

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)