mrt 152016
 

Gisteren was Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van Wijzer in geldzaken, op bezoek bij de basisschool De Twaalfruiter in Leidsche Rijn om het startsein te geven voor de Week van het geld 2016. Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan!Koningin MáximaKoningin MáximaIMG_7691.CR2asRTKoningin MáximaKoningin MáximaKoningin MáximaKoningin Máxima IMG_7647.CR2asRTKoningin MáximaIMG_7692.CR2asRTIMG_7693 aAT1

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)