okt 242013
 
Hoge Weide

Je kunt ze niet wegdenken in Leidsche Rijn. Je struikelt er soms over. Ze staan er om informatie te verstrekken en aandacht te trekken en vooral om op te vallen.
Hoe je informatie kunt verstrekken weet men meestal wel. Maar om op te vallen en aandacht te trekken moet je soms wel iets bijzonders doen. Maak je bord zo groot mogelijk en liefst nog groter dan de rest dat is het eerst waar men aan zal denken. Deze aannemer deed dit nu eens niet en maakte zijn bord kleiner dan de rest.
En zie………..het valt gewoon op !

IMG_4243.CR2as - kopieT

En wat doet vervolgens je collega een paar maanden later ?
Juist………………..die helpt nog een beetje door zijn bord te vervangen voor een giga-exemplaar.
Dit zijn geen collega’s meer maar strijdmakkers !

IMG_6297aT

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)