apr 072015
 

Op zaterdag 21 maart jl. waren er ter gelegenheid van de landelijke actie ‘NL Doet, zoals gebruikelijk ook diverse activiteiten in De Vlinderhof. Deze bestonden niet alleen uit schoffelen en wieden maar er was ook tijd voor een klein feestje, want de officiële beheersovereenkomst werd getekend door de Utrechtse wethouder Kees Geldof, het nieuwe entreebord werd onthuld en de eerste hop werd, na de gebruikelijke rituelen, geplant langs de parkpergola.
IMG_2823.CR2as cropT
IMG_2805.CR2as cropT
IMG_2829.CR2as cropT
IMG_2830.CR2asT

 

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)