sep 042014
 

Afgelopen vrijdag, 29 augustus, was het Máximapark het toneel van alweer de tweede Single-Run. De Single-Run is een vrolijke funrun over 5 of 10 km waarbij sportieve singles elkaar konden ontmoeten. Onderweg kreeg men de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, bij een flirt-stop, bij één van de muziekoptredens of gewoon tijdens het lopen. De uitgezette route ging gedeeltelijk off the road, over smalle zandpaadjes, bruggetjes en langs slootjes. Hierdoor ontstond er een avontuurlijke en verrassende loop. Meedoen en ontmoeten was belangrijker dan winnen. Men kon er, al naar behoefte, lang of kort over doen.
Klik op een foto voor een full-screen afbeelding.IMG_0091.CR2asTIMG_0085.CR2as - cropTIMG_0104.CR2asTIMG_0094.CR2as - 4 kantTIMG_0086.CR2as - 4 kantTIMG_0095.CR2as - 4 kantT

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)