apr 222014
 

Collage LintWurmpie Run 2014Na weken van voorbereiding en vooral spanning was het gisteren,  tweede Paasdag, voor 1000 schoolkinderen uit Leidsche Rijn dan eindelijk zo ver om van start te gaan bij de Lint-Wurmpie Run 2014. Deze kidsrun werd al weer voor de derde maal georganiseerd voor basisschoolleerlingen van 4 t/m 13 jaar. De kinderen van 4 t/m 8 jaar liepen samen met hun coaches de Lint-Wurmpie ‘Fun Run’ , een prestatieloopje met als afstand 1,2 km. Voor de kinderen van 6 t/m 13 jaar was er een echte wedstrijdloop, de Hellas Lint-Wurmpie Run, met een parcours van 2 km.
De start/finish-locatie van de Lint-Wurmpie Run was dit jaar achter Zwembad Fletiomare op Het Lint.

Klik op de grote foto in de diavoorstelling voor een full screen afbeelding.

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)