feb 032014
 

mekkagoesvintage
Zaterdag 1 februari j.l. was de Metaal Kathedraal -MEKKA- aan de Rijksstraatweg in De Meern het toneel van een heuse vintage kledingmarkt.
Liefhebbers en verkopers van mooie vintage kleding en accessoires werden hier bij elkaar gebracht in een prachtige sfeervolle ambiance. De organisatoren hadden de Kathedraal en de tuin omgetoverd in een winters walhalla, compleet met erwtensoep, glühwijn en een kampvuur. Zelfs een bezoek aan de barbier behoorde tot de mogelijkheden.
Klik op de grote foto van de diavoorstelling voor een full-screen weergave. 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)