feb 022014
 

Gisteren werd voor de eerste maal het Repair Café gehouden in Leidescherijn. De Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg in De Meern was de locatie waar veel inwoners van Leidsche Rijn naar toe kwamen om diverse kleine reparaties uit te (laten) voeren.

Wat is het Repair Café zult u misschien zeggen ?
Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed enz. enz. Ook is er deskundige hulp aanwezig, zoals een elektricien, een naaister, een timmerman en een fietsenmaker.
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Café gaan ze zelf aan de slag. Eventueel met hulp. Wie niets heeft om te repareren, neemt een drankje aan de bar. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Of doet inspiratie op aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Vanaf nu wordt het Repair Café Leidscherijn elke 1 ste zaterdag van de maand georganiseerd.
Tijd : 13.00 uur -18.00 uur.
Locatie : De Metaal Kathedraal Rijksstraatweg 20 De Meern.IMG_7334.CR2asTIMG_7332.CR2asTIMG_7331.CR2asT

 

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)