dec 152013
 
Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013
De enige echte Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 werd dit jaar al weer voor de vierde keer georganiseerd. In het Máximapark rondom het restaurant Anafora waren zaterdag en zondag  tal van kraampjes opgesteld met kerstartikelen, gezellige activiteiten en natuurlijk diverse goede doelen acties.
Voor het eerst werd er dit jaar een echte Santa Run sponsorloop met maar liefst 300 kerstmannen en vrouwen gehouden om geld in te zamelen voor de Voedselbank. Diverse optredens zorgden voor een gevarieerd programma. Samen met de glühwein, oliebollen, warme chocolademelk, koffie en heerlijke crêpes was de Kerstmarkt Leidsche Rijn ook dit jaar weer de plaats voor het ultieme kerstgevoel.
Klik op de grote foto voor een full-screen afbeelding.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)