apr 192017
 

Maandag 17 april – Inmiddels mogen we wel spreken van een traditie dat op tweede paasdag de kasteelloop De Halve van De Haar wordt gehouden. Dit jaar werd het prachtige evenement al weer voor de derde maal georganiseerd.
De weersvoorspellingen beloofden regen- en hagelbuien. Maar gelukkig bleek het allemaal mee te vallen. Zelfs de zon was ruimschoots aanwezig.
Ruim 3.000 hardlopers liepen mee verdeeld over diverse afstanden, waarvan veruit de meesten deelnamen aan de halve marathon. Het parcours van de halve marathon liep door het park en de tuinen van Kasteel de Haar, door het schilderachtige dorpje Haarzuilens en voor het eerst ook langs de Haarrijnse plas.
Bij de mannen was Ad Sluijter in een tijd van 01:13:49  de snelste van de halve marathon. De snelste vrouw op de halve marathon was Marije Geurtsen die een tijd neerzette van 01:26:49.
Klik op de foto voor een full-screen afbeelding.kopgroep hardlopers bij startstart hardloopwedstrijdstart hardloopwedstrijdhardlopershardlopershardlopershardlopershardlopershardlopers

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)