mrt 302016
 

Na een overweldigend succesvolle eerste editie in 2015, klonk op tweede paasdag het startschot voor de tweede editie van de kasteelloop De Halve van De Haar.
De weersvoorspellingen beloofden regen- en hagelbuien, onweer en heel veel storm. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen. Alleen de storm veroorzaakte veel hinder maar daar staat tegenover dat het wel droog was. Zelfs de zon was ruimschoots aanwezig.
Ruim 3.000 hardlopers liepen mee verdeeld over diverse afstanden, waarvan veruit de meesten deelnamen aan de halve marathon. Het parcours van de halve marathon liep door het park en de tuinen van Kasteel de Haar, door het schilderachtige dorpje Haarzuilens en voor het eerst ook langs de Haarrijnse plas.
Bij de mannen was Bas Stigter in een tijd van 01:18:09  de snelste van de halve marathon. De snelste vrouw op de halve marathon was Marjolein Menheere die een tijd neerzette van 01:32:13.Hardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedsytrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De HaarHardloopwedstrij Halve van De HaarHardloopwedstrijd Halve van De Haar

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(verplicht)

(vereist)